mandag 30. mars 2009

Vita Gåvor - vår


Min aller første Green Gate skål fikk jeg fra My home is my Castle by Kari i Vita Gåvor vår swap. Fikk også deilig te fra Bestemors Frukthave. Tusen takk.

søndag 1. mars 2009

Ukas innkjøp

God søndag til dere alle. Det blir så sjelden tid til å sette seg ned for å blogge nå om dagene og ikke blir det bedre av at jeg ikke har et ordentlig kamera heller tilgjengelig. Tok noen bilder av ukas innkjøp og sendte de til min datter på mobil som hun sendte tilbake til meg på mail. Skal nå prøve å se om jeg kan få de lagt inn her på bloggen. Hvis ikke kommer bildene når jeg drar til nord om et par uker.

Nå har jeg kjøpt to Lantliv på under en uke. Det første i Sverige forige helg og det siste nummer ble kjøpt torsdag. I dette siste nummeret kom jeg over Hvítur Lakkrís sin blogg som ble en skikkelig inspirasjon for meg. Elsker denne stilen og det klør i mine fingre etter å dra nordover for å male bad og kjøkkeninnredning hvit.

Dette er hva jeg kjøpte på Gjøvik torsdag. Fant et par herlige butikker helt etter min smak.

Denne boksen skal jeg fylle med en del av min store beholdning av te fra hele verden. Den er rommelig så jeg skal nok får et rikt utvalg inni denne.

Har siden i høst lett etter en såpekopp og endelig fant jeg en jeg synes har både stil og særpreg og passer til de flotte såpene jeg har på badet mitt.


Kommer tilbake til uka med noe mer jeg har kjøpt.